Locatie Nobelhorst
MAX PLANCKSTRAAT 72, 1341 DA ALMERE
ROUTE

Daarom Tim & Gijs

Deze heren hebben hun tanden gezet in het verwezenlijken van hun droom: een eigen praktijk. Dat is ze gelukt! De naam 'Tim en Gijs’ geeft het al aan; het is een laagdrempelige praktijk waar iedereen zich thuis voelt en waar zij graag een persoonlijke band op willen bouwen met hun patiënten. Alles is bespreekbaar, je hoeft dus geen blad voor de mond te nemen, je kunt ze alles vragen. Zoek je een deskundige en vriendelijke tandarts in Almere, waarbij hoge kwaliteit en patiëntenzorg voorop staat? Kom dan naar 'Tim en Gijs’ in tandartsenpraktijk Nobelhorst en voel je welkom!

  • image description TANDHEELKUNDIGE ZORG

    Hecht je waarde aan een goede gezondheid van jouw gebit en vind je een mooie lach belangrijk? Vind je deskundig en persoonlijk advies hierin een must, dan ben je van harte welkom bij ons!

  • image description KINDVRIENDELIJK

    Kinderen hebben vaak een andere benadering nodig. Zij hebben immers een andere belevingswereld dan een volwassene. Vaak is een beetje meer aandacht en geduld al voldoende. Je kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om ook kinderen met een grote lach terug te zien!

  • image description ANGST VOOR EEN BEZOEK?

    Dat is bij ons echt niet nodig, we nemen de tijd om je op jouw gemak te stellen en leggen je precies uit wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling. Neem rustig plaats in de behandelstoel en samen overwinnen we jouw angst!

Gijs

Hoi, ik ben Gijs Franssen, tandarts en ook in 2010 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. Als all-round tandarts heb ik in een aantal praktijken gewerkt om zo brede ervaring op te doen. In deze periode heb ik naast mijn werk een studie cosmetische tandheelkunde gevolgd en afgerond. Door deze specialisatie geef ik niet alleen praktisch en persoonlijk advies maar kunnen we ook kijken naar de esthetische en cosmetische behandelmogelijkheden. Wat is het probleem, wat zijn je wensen, wat is het te verwachte resultaat. Dus hou vooral je kaken niet op elkaar en laat me weten hoe ik jou het beste helpen kan!

Tim

Hallo! Ik ben Tim Gundlach en sinds 2010 afgestudeerd tandarts. In de afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken veel ervaring opgedaan en met de nieuwste technieken gewerkt. Van kleins af aan wist ik al wat ik later zou worden, tandarts! Door mijn vader, die een tandartspraktijk aan huis had, is mijn liefde voor het vak gegroeid. Het is mij met de paplepel ingegoten. En nu is het zover, wij openen onze praktijk in de prachtige wijk Nobelhorst! Ik hoop gauw kennis met je te mogen maken.

BEL 0850867100 OF MAIL

Bij spoed graag bellen met tandartsbemiddelingsbureau op 036 -3035290